Kolonics György Emlékfutást rendeznek

Október 23-án Buda legszebb részén, a Római-parton lehet rajthoz állni a Kolonics György emlékfutáson rövid, közép vagy akár félmaratoni távon. Lehet futni egyéniben, vagy barátokkal, vagy váltóban! A versenyen való részvétel INGYENES és egyben az Olimpiai Ötpróba sorozat hivatalos pontszerző állomása. Kolonics György, kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok magyar kenus, 2008. július 15-én, edzés közben, tragikus hirtelenséggel hunyt el, 24 nappal a 2008-as pekingi olimpia előtt, ahol Kozmann Györggyel képviselték volna Magyarországot kenu kettesben 500 és 1000 méteren. Kolonics Györgynek ez lett volna az ötödik olimpiája.

A Kolonics György Emlékfutás célja a Koló emlékének, szellemiségének megőrzése, bemutatása, a fiatalok sportolási lehetőségének elősegítése, érdeklődésük felkeltése a sport és az egészséges életmód iránt, támogatás motivációjuk megerősítésében és életcéljaik megfogalmazásában.

Az eseményen lehetőség nyílik a Kolonics György Alapítvány munkáját támogatni, ehhez biztosítjuk a versenyközpontban kihelyezett adománygyűjtő dobozokat, ahol elhelyezhetik felajánlásaikat.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com