Építési munkálatokkal és videók forgatásával tölti a kényszerpihenőt Gájer Bálint

A legtöbb énekeshez hasonlóan a járványügyi helyzet miatt két hónapja búcsút kellett intenie a színpadnak Gájer Bálintnak. Az énekes egészen új területeken próbálja most ki magát.

Teljesen átalakultak a mindennapjai Gájer Bálintnak, mióta a járványügyi helyzet miatt minden fellépését le kellett mondania és a zeneipar képviselőihez hasonlóan kényszerpihenőre kényszerült. „Kezdetben kicsit kaotikusak voltak a napjaim, igaz most sem kelek túl korán, de megvannak az elfoglaltságaim” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekes, aki két hónapja nem állt színpadra.

„Március 10-én volt az utolsó fellépésem, ennyi időt 10 éves korom óta nem hagytam ki a fellépésekből. Hiányzik a színpad, a közönség, de próbálom elfoglalni magam addig is, amíg újra színpadra léphetek” – tette hozzá Gájer Bálint, aki két, számára teljesen új dologba kezdett bele. „Rengeteg időt töltök most az irodában, amit magam alakítok át. Amit tudok, igyekszem magam megcsinálni, de mivel ez egy szakma nem minden sikerül úgy, ahogy eltervezem. Glettelek, festek és úgy alakítom át az egészet, hogy a lehető legotthonosabb legyen és persze alkalmas arra, hogy forgathassak is itt” – mondta az énekes, aki egyre nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy videokat készítsen.

„A technikai felszereltségem már megvan hozzá, az élő bejelentkezések is mennek, de szeretném rendszeresíteni a videókat a felületeimen. Készül a negyedik nagylemezem, ezt is a videókon keresztül szeretném majd még jobban megismertetni a követőkkel, egyenként bemutatva a dalokat, mesélve azok hátteréről, megírásáról” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Gájer Bálint.

 

A beszélgetés a https://www.youtube.com/watch?v=HlXTN-mTIPc linken érhető el.

 cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com