Lánykori ruhái is újra rájönnek Keleti Andreára

A táncos úgy döntött, túl az ötvenen formába hozza magát. Az életmódváltás annyira jól sikerült, hogy Keleti Andi szinte minden ruháját kifogyta, ám lánykori darabjai újra rájönnek.

Elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben Keleti Andrea. A táncosnő úgy döntött, túl az ötvenen formába rázza magát, mivel egy cseppet sem tetszett neki saját tükörképe.

„Aktívan sportolok, táncot tanítok, de az évek alatt – különösen azért mert nagy gurman vagyok és én magam is szeretek jókat főzni és enni – felszaladt pár kiló. Egy idő után kezdtem beletörődni, hogy 50 körül az ember anyagcseréje lelassul és lassan egy másik alakzatot kezdek majd felvenni, egy picit asszonyosabbat” – mondta a 95.8 Sláger FM-en a táncosnő, aki nem adta fel, sőt, szerencséjére rátalált egy táplálékkiegészítőre, amely segítségére volt céljai elérésében.

„Nem bírok éhezni, hiszen a tánctanítás miatt energikusnak kell lennem. Ha koplalok akkor nincs energiám, így ez a „módszer” kizárva. Szerencsém volt, mert találtam egy táplálékkiegészítőt, amely hozzájárult ahhoz, hogy elérjem a célomat. Annyira jól sikerült a dolog, hogy most óriási bajban vagyok. Az elmúlt két hónapban zárva voltak az üzletek, nem vásároltam, ráadásul szezonváltás is történt a ruhakollekcióknál. Mindennek pedig az a hozadéka, hogy a tavalyi és a tavalyelőtti tavaszi-nyári ruháim leesnek rólam, újakat pedig még nem tudtam beszerezni. Óriási szerencse, hogy egyébként nagy gyűjtögető vagyok, mert bár minden leesik rólam, az emlékbe elrakott lánykori ruháim újra tökéletesek. Ennek pedig nagyon örülök” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Keleti Andrea.

 

A beszélgetés hanganyaga a https://www.youtube.com/watch?v=QPTkItbma2Q&list=PLe_MMvd-_zmWfFi2Oizn7DPzOgqMzWwx9&index=2&t=0s linken érhető el.

 cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com