Ki győzi le a bohócot?

Az AZ nézői – akik már Magyarországon is több mint 300 ezren vannak! – valószínűleg mind egyetértenek abban, hogy a bohócos horror gyerekszereplői igazi színészi karrier előtt állnak. És a legtöbben a vörös hajú lány, Sophia Lillis hosszú távú sikerére fogadnak. A 15 éves New York-i csajról már azt is tudni, hogy ő hogyan képzeli el magát a jövőben. Az AZ folytatása ugyanis 27 év múlva játszódik, vagyis a film második részében a most megszeretett gyerekek felnőtt változata játssza majd a főszerepet. És Lillis nemrég azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, hogy az ő figurájának felnőtt korát Jessica Chastain alakítsa.
A ScreenRant újságírója rögtön meg is kérdezte a két alkalommal Oscarra jelölt színésznőt, hogy mit szól az ötlethez – ami már csak azért sem lehetetlen, mert Chastain főszerepet játszott az AZ rendezője előző filmjében a Mama-ban is.
– Szükségem van munkára, és az alkotók a barátaim – nyilatkozta a színésznő. – Sőt, szinte családtagok. Nyitott vagyok az ötletre, majd meglátjuk, mi lesz belőle. De szeretném, ha tudnák: szívesen szétrúgom a leggonoszabb bohóc se…ét is, ha kell.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com