Jumanji: a videójátékosok dzsungele

A Jumanji – Vár a dzsungel (hazai bemutató: karácsony) upgrade-eli a régi filmet: Robin Williams klasszikus vígjátékának folytatásában az egykori táblás játék helyét egy videójáték veszi át, amely beszippantja a vele próbálkozó kamaszokat, akik a játék kedvéért választotta avatárjaik formájában születnek benne újra. A rendező a teljes hitelesség kedvéért igazi nagy játékosokra osztotta a szerepet: Jack Black-ről mindenki tudja, hogy él-hal a játékokért.

– Én ott voltam a videójátékok születésénél! – büszkélkedett újságíróknak a komikus színész. –Sőt, az első színészi szerepem is egy videójáték, a Pitfall Harry szinkronizálása volt talán ’82-ben. Mostanában meg a fiaim kedvéért tanultam ki a Minecraftot. És mert önfeláldozó apa vagyok, a Grand Theft Auto V-ben is begyakoroltam magam.

A színész azt is elárulta, hogy a filmben egy 16 éves, csinos és önimádó csajt játszik: szóval, nem is annyira a videójátékost kellett felfedeznie magában, hanem a benne bujkáló kamaszlányt. És azt állítja: sikerült.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com