Jude Law és Johnny Depp a Legendás állatok folytatásában…

A varázsvilág egyre népesebb. A legendás állatok sorozat új filmjében szerencsére visszatér a régi stáb (köztük a legfontosabb J. K. Rowling mint a forgatókönyv írója) és az összes, az előző részben megkedvelt főszereplő, Göthe Salmander magizoológus szerepében Eddie Redmayne valamint Katheriene Waterston, Alison Sudol és a magnix (ami a mugli amerikai megfelelője) Dan Fogler és Ezra Miller, ráadásul jön a fiatal Albus Dumbledor-t életre keltő Jude Law és a gonosz Gellert Grindelwald megformálójaként a Harry Potter-világ első amerikai színésze, Johnny Depp.
A legújabb hírek szerint a nemzetközi színtársulat egyre bővül. Azt már rég tudni, hogy Zoë Kravitz alakítja majd Leta Lestrange-et, de rajta kívül Carmen Ejogo, Wolf Roth, Victoria Yeates, Derek Riddell, Poppy Corby-Tuech, Cornell S. John, Brontis Jodorowsky, Fiona Glascott és Jessica Williams is szerepet vállalt az új részben.
A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segítségével elfogták Grindelwaldot, a sötét varázslót, aki azonban megszökik a fogságból, és követőket gyűjt maga köré – céljuk, hogy leigázzák mindazokat, akik nem varázslók. Egyedül egykori legjobb barátja, a fiatal, de máris nagy tudású mágus, Albus Dumbledore állíthatja meg. És ő régi diákjától, Salmandertől kér segítséget.
Az új kaland, amely egyre közelebb visz kiindulópontjához, a Harry Potter-történetekhez, 2018 novemberében kerül a mozikba.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com