Az Életrevalók rendezőinek új filmje is óriási siker!

Minden idők legsikeresebb francia filmje az Életrevalók, nem csoda hát, hogy a film rendezőpárosának új alkotását, az Eszeveszett esküvőt is kiemelt figyelem kíséri. A vígjátékot a múlt hét végén mutatták be a francia mozik, óriási érdeklődés közepette: a hétvégén hazájában több mint 650 ezer néző volt rá kíváncsi, amely 5 millió dolláros jegybevételt jelent.

Az Eszeveszett esküvő életigenlő, fergetegesen szórakoztató és felemelő mozi egy álomesküvőről, ahol minden rosszul sül el.

Az Eszeveszett esküvő nem az ifjú pár, a család és a barátok, hanem a háttérben dolgozók szemén keresztül mutatja be az eseményeket. Eric Toledano és Olivier Nakache filmje az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb francia vígjátéka, amely a rendezőpáros korábbi filmjeihez hasonlóan (Életrevalók, Samba) nemcsak szórakoztató pillanatokat, hanem szeretettel teli karaktereket és felejthetetlen élményt nyújt.

A film december 14-től látható a hazai mozikban szinkronizált és feliratos változatban egyaránt, premier előtt pedig a 7. Mozinet Filmnapok programjában szerepel.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com