Új sláger: Vasovki Live – Mindent is

„A Vasovski Live egy nagyon jó hangulatú, lendületes csapat, és ezt próbáljuk a saját dalokon keresztül is átadni az embereknek. Ennek szellemében készült a „Mindent is”, ami tökéletes bulikalauz bármely, az éjszakába szeretni járó férfi számára” – vezet be minket a legújabb szerzeményébe Ya Ou, akit a Vasovski Live részeként egy egészen új oldaláról ismerhet meg a közönség.

A zenét Ferencz Péter “Peet”, Feng Ya Ou Ferenc, Herold Péter és Vasovski Norbert szerezte, a dalszövegben Ya Ou mellett pedig Péterffy Lili segédkezett, akinek háttérvokálja a dalban is felcsendül.

A Vasovski Live frontembere, Vasovski Norbert már korábban is lépett fel DJ szettjei során élő hangszeres és énekes kísérettel. Ennek nagyobb teret és lehetőséget adva indult útjára a Vasovski Live zenekar, melyben az elektronikus szettre élőben zenél Ferencz Péter (Peet Project) hegedűvel és Herold Péter (The Biebers) szaxofonnal, míg a gitárért és vokálért Feng Ya Ou (Ocho Macho) felel, mellette pedig Péterffy Lili (Lili de L’ile) is erősíti az énekszekciót. Céljuk közelebb hozni a fiatalokhoz a hangszereket, ahogyan ezt teszi a nagyszabású Vasovski Symphonic produkció is, amelyben hazánk egyik kedvenc énekesnője, Kollányi Zsuzsi is énekel.

Nézzétek meg az újdonsághoz forgott klipet itt!

Forrás: Magneoton
Kép: Magneoton

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/t6f8RjwwgMU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com