Új sláger: Rita Ora – How To Be Lonely

Rita Ora boldog és izgatott, hogy új trackkel szolgálhat a közönségnek, és örömmel jelentette be, hogy a How To Be Lonely igazán személyesre és mélyre sikeredett.
A tavalyj év egy régi fejezet vége volt, az idei pedig egy új időszak eleje, egy izgalmas út kezdete – mondta az énekesnő, aki hozzátette, számára a legfelszabadítóbb érzés alkotni, zenéket kiadni, újabb és újabb projektekben részt venni.
A friss felvétel a magányról szól, ebben pedig elég nagy tapasztalata van Ritának, hiszen rengeteget járja a világot turnéi keretében.
Folyton utazom, dolgozom, és egyre több országot ismerek meg, szinte folyton mozgásban vagyok. Megtanultam élvezni saját magam társaságát, és értékelni minden egyes beszélgetést másokkal is. A How To Be Lonely című dalhoz az élményeimből merítettem ötletet, az életem különböző szakaszai inspiráltak. Azok az idők, amelyekben rájöttem, minden emberi kapcsolat fontos, de senkinek nincs szüksége mások jóváhagyására ahhoz, hogy úgy éljen, ahogy szeretne. Ha épp egyedül vagyunk, akkor is tudunk kell, hogy képesek vagyunk meghozni saját döntéseinket. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy legyen önmaga – fejtette ki bátorító és őszinte véleményét Rita Ora.

A brit szupersztár hatalmas sikereket tudhat magáénak énekesnőként, sorra hódítja meg a toplistákat. Színésznőként is egyre több megkeresést kap, ahogy tévés produkciókban is folyamatosan szerepel.

 

Forrás: Magneoton / Warner
Kép: Magneoton / Warnercool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com