Új sláger: Kelly Clarkson – I Dare You

Elkészült I Dare You című érzelmes szerzeménye, ami akár a rugalmasság, a szeretet és a kitartás himnusza is lehetne.

A tracknek hatszorosan is örülhetünk, hiszen az eredeti verzió mellett 5 duett változatot is készített hozzá Kelly, ráadásul több nyelven.
Az aranytorkú énekesnő nem akármilyen előadókkal dolgozott együtt: Zaz franciául, Faouzia arabul, Blas Cantó spanyolul, Glasperlenspiel németül, Maya Buskila pedig héberül énekli Kellyvel közösen a dalt. Az amerikai szupersztár természetesen saját műsorában, a The Kelly Clarkson Show-ban adta elő először élőben az újdonságot, ráadásul virtuálisan meghívta duettpartnereit is a világ különböző szegleteiből.

Eddig ez életem kedvenc projektje, de a legnehezebb is. Mindig is álmodtam róla, hogy elkészüljön egy olyan dalom, ami globálisan összekötheti az embereket, és eljuttathatja a világon mindenhova ugyanazt az üzenetet. Azt terveztem, hogy felkérek több előadót is, akik a saját anyanyelvükön adják elő, és ez most sikerült is! Reméljük, mindenkinek adunk egy kis reményt ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben. Most van a legnagyobb szükségünk arra, hogy összetartsunk” – nyilatkozta Kelly Clarkson.

Az I Dare You” eredeti, angol verziójához készült, megható képsorokból álló lyric videót itt tudjátok megnézni!

Forrás: Magneoton/Warner
Kép: Magneoton/Warnercool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com