Új sláger: Ákos – Idősziget

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző tavaly jelentkezett új stúdiólemezzel IDŐSZIGET címmel, most pedig az album címadó dalához készült koncertklippel kedveskedett a közönségnek, szokásához híven a saját évfordulóján.

A korongon 14 dal kapott helyet: 10 vadonatúj szerzemény és 4 sikerdal a Hazatalál EP-ről, amelyek újrakevert, újramaszterelt formában hallhatók. A slágervárományos számok mellett még egy különlegességet tartogat az album: Ákos 17 éves lánya is bemutatkozik rajta, szerzőként és énekesként egyaránt.
Évek óta dolgozunk ezeken a dalokon. Az első akusztikus gitáros demókat a szintirock-turnénk kellős közepén rögzítettem 2013-ban. – emlékszik vissza a Ákos – Az Idősziget-albumot komoly mérföldkőnek tartom: a címadó dalban minden benne van, amit erről a műfajról az elmúlt 30 évben megtanultunk.

A 150 ezres látogatottságú TURNÉ 2019 után Ákosék ismét DUPLA ARÉNÁVAL zárták az évet: december 13-án és 14-én is teltház előtt léptek színpadra. Itt játszották a platinalemezes IDŐSZIGET album dalait először közönség előtt.

Nézzétek meg itt a koncertklipet, amelyet az előadások napjain rögzítettek, mert átadja azt a fantasztikus hangulatot, ami mindkét nap betöltötte az Arénát!

 

Forrás: Fehér Sólyom / Magneoton
Kép: Fehér Sólyom / Magneotoncool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com