Több mint 300 ezer letöltéssel indult a csak mobilon nézhető új streamingszolgáltatás

Több mint 300 ezer letöltéssel indult a csak okostelefonra szánt új streamingszolgáltatás, a Quibi első napja – közölte kedden a Sensor Tower szórakoztatóipari elemzőportál.

    Az új szolgáltatást a Walt Disney filmstúdió és a DreamWorks Animációs Stúdió egykori főnöke, Jeffrey Katzenberg alapította és Meg Whitman irányítja, aki korábban az eBay Inc. és a Hewlett Packard vezetője volt.

A hétfőn beindított szolgáltatás hollywoodi sztárokkal készült produkciókat kínál, köztük Liam Hemsworth Most Dangerous Game című akcióthrillerét, de ezeket a filmeket sorozatként, – ahogy a szolgáltató fogalmazott – “gyors harapásokban”, azaz 7-10 perces részekben nézheti meg a felhasználó a mobiltelefonján. Az egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában elérhető Quibi emellett reality műsorokat és híreket is nyújt a felhasználóknak.

A szolgáltatást 90 napig ingyen lehet kipróbálni, azután hirdetésekkel tűzdelve havi öt dollárért (1600 forintért), reklámok nélkül havi nyolc dollárért (2600 forintért) lehet előfizetni rá.

A Quibinek olyan streamingszolgáltatókkal kell küzdenie a nézőkért, mint az egészestés produkciókat kínáló Disney+, az HBO Max, az Amazon Prime Videója és a Netflix, valamint az olyan rövidfilmes szórakoztató platformok, mint a TikTok és a YouTube.

Forrás: MTI
Fotó: pexels.comcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com