Szívesen nyaralnál Egyiptomban? – Játssz a Sláger Reggelben

Egyiptom káprázatosan szép ország. Ha már jártál ott, vélhetően megnézted a piramisokat és fürödtél a Vörös-tengerben. Ha pedig épp most tervezed, akkor ezen a héten figyeld a Sláger Reggelt és nyerj mindennap 10.000 Ft értékű utazási utalvány, valamint egy ajándékcsomag az egyiptomi utak szervezője, az ETI Magyarország jóvoltából. Ráadásul a heti nyertesek között kisorsolunk egy szerencsés hallgatót, aki a 10.000 Ft értékű utalványon túl egy 50.000 Ft értékű utazási utalvány tulajdonosa is lehet.

Németországból 20 éve induló és azóta sikerrel működő EXPRESS TRAVEL INTER¬NATIONAL évente több mint 500 ezer vendéget utaztat a Vörös-tenger üdülő övezeteibe, Európa számos országából. Magyarországon immár 6 éve tevékenykedik a cég, ezalatt az utasszám folyamatosan nőtt, az ETI márkanév alatt futó nyaralóprogramokat pedig egyre jobban megkedveli a magyar utazóközönség.

A cégcsoport saját szállodáiban (RED SEA HOTELS) üdülve az utas szervezett és vezetett kirándulások keretében ismerheti meg az ókori Egyiptom páratlan történelmi, régészeti és építészeti örökségét partnereink, a CAIRO EXPRESS TRAVEL és a nílusi hajóflottát üzemeltető GRAND CRUISES „gondozásában”. 2019-ig 17 szállodával büszkélkedett az ETI Magyarország, Egyiptom minden fontos idegenforgalmi területén megtalálhatóak: Hurghada, Sharm el Sheikh, Makadi Bay és Port Ghalib. 2019 végéig még hozzájön 4 új szálloda: 2 a Hurghada-i, 2 a Sahl Hasheesh-i régióban, így összesen 21 saját szállodával lesz jelen a magyar piacon is. Egy csodálatos Egyiptomi nyaralás elmaradhatatlan kelléke egy csodás szálloda is. A Red Sea Hotels csoport pénztárcabarát de azért minőségi szállodákkal tört be a Magyarországi piacra is.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com