Sting volt a legnépszerűbb a hírességekkel közös virtuális élmények jótékonysági aukcióján

Sting volt a legnépszerűbb a hírességekkel közös virtuális élmények jótékonysági aukcióján, amelyen 450 ezer dollár (145 millió forint) gyűlt össze a koronavírus-járvány miatt különösen nehéz helyzetbe került közösségek támogatására.

A sokszoros Grammy-díjas énekes-dalszerzővel, színésszel való közös éneklés lehetőségéért 137 ezer dollárt (44 millió forint) fizetett a legtöbbet ajánló rajongó a Sothebys aukciósház és a Google május 1-től 8-ig tartó közös jótékonysági árverésén.

A győztes licitálók a Google Meet szolgáltatásán keresztül cseveghetnek a kulturális, a sport, a tudományos és a zenei élet neves képviselőivel. A “tételek” között szerepelt egy kávézás Hillary Clintonnal, egy dal feléneklése Stinggel és egy beszélgetés Russell Schweickarttal, az Apollo-9 legénységének tagjával.

A legelszántabb licitálók Patrick Stewarttól leshetik el a “shakespeare-i színjátszás” alapjait, kikapcsolódhatnak a The Strokes amerikai rockegyüttessel vagy virtuálisan bebarangolhatják a Downton Abbey című népszerű televíziós sorozat helyszínéül szolgáló hampshire-i kastélyt.

A győztes licitálók eldönthetik, hogy egymaguk élvezik ki vagy megosztják másokkal az élményt.

Az aukció bevételének egésze az International Rescue Committee (IRC) nevű globális segélyszervezethez kerül, amely a járvány miatt különösen nehéz helyzetbe került közösségek támogatására fordítja az összeget Európában és az Egyesült Államokban.

Forrás: MTI
Fotó: dailymail.comcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com