2705. Fehérspárgás karaj retek salsával (itt két recept lett végül belőle) másik a
http://www.essen-und-trinken.de/rezepte-im-mai/die-besten-rezepte-fuer-den-mai-1032227.html#r309776-weiszliger-spargel-mit-radieschen-butter-und-kalbsschnitzel
4 szelet karaj csont nélkül
1 csokor fehérspárga
1 csokor retek
2 ek olivaolaj
1 ek fehérborecet
1 ek vaj
só
bors
A húst sózzuk, borsozzuk. Kevés vajon mindkét odalát megsütjük, félretesszük. A spárga fás részét eltávolítjuk, és forró vízben pár perc alatt megfőzzük, lecsepegtetjük. A retket apró kockára vágjuk, olivaolajjal és fehérborecettel összekeverjük. A húst a spárgával és a retek salsával tálaljuk.
Recept: Dosso Gabi. Fotó: szöllősi-kiss orsi