SLÁGER FM A CSÚCSON – KÖZÖSSÉGET ÉPÍTÜNK!

Megnyílt a Sláger FM Sky Terasz az Oxygen Wellness Naphegy tetején, ahol a Naphegy Étterem és Terasz kiváló ételei és italai mellett a gyönyörű kilátásban is gyönyörködhetnek a vendégek. Nagyon örülünk, hogy Magyarország egyik legnagyobb és legexkluzívabb fitnesz-wellness klubjában a Tabán tetején működő Naphegy Étterem és Terasz partnerei lehetünk, látogassanak el hozzánk, nézzék innen a labdarúgó-világbajnokság döntőjét, élvezzék Budapest panorámáját és Sláger FM Sky Terasz finom koktéljait a város felett.

A nyári szünet alatt sincs megállás a Sláger FM-en! A legnagyobb koncertekkel, a legjobb élményekkel szórakoztatjuk hallgatóinkat, akiket emellett a világ legnépszerűbb autóversenyére a Forma 1-re is elviszünk. A heteken át tartó nyeremény özönben, minden hétköznap páros 3 napos F1 bérletet nyerhetnek a Sláger FM-en a legszerencsésebbek, akik élőben izgulhatják majd végig a száguldó cirkusz hazai futamát a Hungaroringen.

Már a 103.9 Sláger FM-en is elérhetők a naprakész vasúti hírek. A ‘80-as, ’90-es évek slágerei között menetrend szerint érkeznek a MÁVINFORM hírei is, így a vonattal utazók a 103.9 Sláger FM-en az elsők között értesülhetnek a vasúti forgalmat érintő esetleges változásokról, főként a budapesti elővárosi vasúti közlekedést illetően. A MÁVINFORM – amely közel 35 éve, 1984 nyara óta nyújt tájékoztatást a médián keresztül, most először jelentkezik olyan kereskedelmi rádióállomáson, ahol a zenéé a főszerep.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com