A Séf Asztala éttermet nyitott a Papp László Sportarénában

A fine dining világából ismert mesterszakács, Wolf András volt az aki merész, vagy inkább isteni ötlettől vezérelve meghonosította kiadós, minőségi és mindenek előtt fenséges hazai ételeket a street food világában.

Bányásztenyérnyi rántott húsos szendvicsei, és házi hurkái és kolbászai felvették a versenyt az ismert “street foodokkal” és hamar széles rajongótábor csapódott hozzá.

Wolf András volt az első aki a rántott húsos szendvicset és a lacipecsenyét bevitte a plázák éttermébe, hiszen 2017-ben éttermet nyitott a Westendben. Idén ismét egy új, első gondolatra talán furcsa helyre kerültek be a “disznóságok”.

Hiszen február 21-én megnyílt a Séf Asztala a Papp László Budapest Sport Arénában, ahol közel 70 ülőhellyel, minőségi kézműves kolbászokkal vár minket a Séf Asztala, melyekhez magas erjesztésű magyar sört, valamint különleges belga söröket is kaphatunk!

A Séf Asztala az Aréna főbejárati szintjének jobb oldalán, a folyosó végén a 120-as szektorral szemben található meg; esemény napokon kapunyitástól a rendezvény végéig tart nyitva.

 

Forrás: Séf Asztalacool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com