A fine dining világából ismert mesterszakács, Wolf András volt az aki merész, vagy inkább isteni ötlettől vezérelve meghonosította kiadós, minőségi és mindenek előtt fenséges hazai ételeket a street food világában.
Bányásztenyérnyi rántott húsos szendvicsei, és házi hurkái és kolbászai felvették a versenyt az ismert „street foodokkal” és hamar széles rajongótábor csapódott hozzá.
Wolf András volt az első aki a rántott húsos szendvicset és a lacipecsenyét bevitte a plázák éttermébe, hiszen 2017-ben éttermet nyitott a Westendben. Idén ismét egy új, első gondolatra talán furcsa helyre kerültek be a „disznóságok”.
Hiszen február 21-én megnyílt a Séf Asztala a Papp László Budapest Sport Arénában, ahol közel 70 ülőhellyel, minőségi kézműves kolbászokkal vár minket a Séf Asztala, melyekhez magas erjesztésű magyar sört, valamint különleges belga söröket is kaphatunk!
A Séf Asztala az Aréna főbejárati szintjének jobb oldalán, a folyosó végén a 120-as szektorral szemben található meg; esemény napokon kapunyitástól a rendezvény végéig tart nyitva.