Pikáns sajtkrémes tortilla hozzávalók:
Teljes kiőrlésű tortilla lap 4 db
Pikáns krémsajt 30 dkg
Feta sajt 500 g
Sonka 8 szelet
Uborka 1 db
Saláta negyed
Elkészítés:
A tortilla lapokat megkenjük a pikáns sajtkrémmel, rámorzsoljuk a fetát. Rárakjuk a szeletelt sonkát, uborkaszeleteket, majd a megmosott salátaleveleket. A tortillát feltekerjük, tálaláshoz kettévágjuk.
Pikáns sajtkrém hozzávalók:
Krémsajt 125 g
Fokhagyma 1 gerezd
Só csipetnyi
Bors csipetnyi
Sült cékla 1 db
Citromlé 1 teáskanálnyi
Metélőhagyma ízlés szerint
Elkészítés:
A céklát megsózzuk és fóliába tekerjük, 180°C-os sütőben puhára sütjük.
Ha kihűlt a sajtkrémmel és a fűszerekkel simára keverjük egy turmix gépben, vagy botmixerrel.
A recept hozzávalóit a Chef Market biztosította. Rendelje meg még ma bevásárlását és másnap már házhoz is kapja!
A hozzávalókat itt találja: https://chefmarket.hu/promocio/kedd
Forrás: Sláger FM
Kép: Chef Market