Radics Gigi a Tüskecsarnokban koncertezik

Radics Gigi az év végére 2 év csend után vadonatúj lemezzel készül, december 12-én pedig Tüskecsarnokban megrendezendő koncertshow-val hálálja meg rajongóinak szeretetét.
Gigi 15 évesen nyerte meg Magyarország legszínvonalasabb tehetségkutatóját, az ezt követő évek tehetségéről és díjairól, valamint arany és platinalemezeiről szóltak Magyarországon.
Quincy Jones azt mondta: „Radics Gigi a világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik!”
A Forbes magazin Gigit Magyarország Top 21 legértékesebb híressége közé választotta egyedüli énekesnőként 2017-ben.  Elképesztő sikerek egy fiatal énekesnőtől.

Dolgozott Los Angeles-ben, a Bécsi Állami Operházban, volt meghívott előadó Genfben a Világgazdasági Fórumon, illetve 2015. október 26-án New York-i Carnegie Hall-ban is osztatlan siker koronázta “Voices of Change” előadását a Havasi Symphonic koncert keretében. Eljátszhatta Réka szerepét az “István a király” rockoperában.

Jelenleg az Álomutazó című új családi musical címadó dalát énekli Varga Viktorral. Gigi fiatal kora ellenére már veteránnak számít a magyar zeneiparban, és az X-Faktor új szériájának egyik mentora.

December 12-én a Tüskecsarnokban ad nagykoncertet, ahol mindenkit várunk szeretettel!cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com