Online-látogatás az Audi formatervező laboratóriumában – az Insight Audi Design révén

Az új Insight Audi Design élő közvetítés (livestream) segítségével fedezhetik fel a résztvevők okostelefonjukon, táblagépükön vagy személyi számítógépükön az Audi tervezési folyamatait. Az interaktív élménytúra máris a www.audi.stream oldal online-túráinak kínálatát bővíti.

 

Tapasztalt túravezetők a házigazdái az Insight Audi Design élő közvetítésnek (livestream) egy stúdióból, ahol részletesen elmagyarázzák az Audi formatervezési filozófiáját. Video-epizódok segítségével mutatják be, hogyan dolgoznak a formatervezők, s hogyan fejleszti a csapat a jövő formai nyelvezetét. A műsorvezetők párbeszédes formában válaszolják meg a feltett kérdéseket, s a résztvevők kívánságainak és érdeklődésének megfelelően alakítják a mintegy húszperces élő közvetítést. Az Insight Audi Design alkalmas időpontját a www.audi.stream oldalon választhatják meg az érdeklődők. Az AudiStream interaktív vezetett túrái díjmenetesek, csupán internet-hozzáférési díjak merülhetnek fel az egyes szolgáltatóktól függően. Az új Insight Audi Design német nyelven indul, a későbbiekben angol változat is készül.

Az AudiStream formájában az Audi az első gyártóként kínál online-élménytúrákat. Az Insight Audi Design közvetítés az „Élőben az Audi ingolstadti gyárából” („Live bei Audi im Werk Ingolstadt”) online-túrát egészíti ki.

AudiStream illustrates development and working methods of the design laboratories of Audi.
In the picture: Design Audi A3 Sportback

 

 

 

Forrás, fotó: Porsche Hungaria Kft.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com