MÁVINFORM vágányzári hírek

MÁVINFORM vágányzári hírek

Pályafelújítások és menetrendi módosítások a vasútvonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es számon érhető el a MÁVDIREKT. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben. A GYSEV vágányzári menetrendjei itt olvashatók.

 

BELFÖLDI VASÚTI HÍREK

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a Biatorbágy és Herceghalom közötti szakasz karbantartása miatt január 6-tól 7-ig, 13-tól 14-ig néhány Győr–Budapest-Déli pályaudvar viszonylatú vonat módosított menetrend szerint közlekedik. Január 21-től 28-ig, február 3-tól 4-ig a Bicske–Tatabánya között végzett pályakarbantartás miatt ugyancsak módosított menetrend lesz érvényben. Ez a vágányzár néhány Tatabánya–Oroszlány közötti vonat menetrendjét is módosítja.
Hirdetmény
Hirdetmény2
Hirdetmény3
______________________

A Budapest–Székesfehérvár vonalon január 6-tól 7-ig, január 13-tól 14-ig Kelenföld és Tárnok között pályakarbantartást végeznek, ezért több vonat módosított menetrend szerint közlekedik.
Hirdetmény

______________________

Börgönd–Sárbogárd között pályafelújítást végeznek február 5-től 25-ig. Ezért Székesfehérvár és Sárbogárd között vonatpótló buszok közlekednek napközben néhány vonat helyett.
Hirdetmény
______________________

A Szerencs–Sátoraljaújhely vonal vasútvillamosítási munkái miatt január 15-tól március 9-ig a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Szerencs és Sátoraljaújhely között az esti órákban vonatpótló buszok szállítják az utasokat.
Hirdetmény
______________________

A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon január 6-7-ig, 13-14-ig, 20-21-ig, 27-28-ig, február 3-4-ig, 10-11-ig, 17-18-ig és március 3-4-ig, a Gödöllő és Aszód között végzett pályakarbantartás miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Hirdetmény
Hirdetmény2

______________________

A Budapest–Szolnok–Debrecen–Záhony fővonalon és a csatlakozó vonalakon a Kaba–Hajdúszoboszló vonalszakasz pályafelújítása miatt módosított menetrend érvényes. A vágányzár ideje alatt módosult a menetrend a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon. A Budapest-Keleti és Budapest-Nyugati pályaudvar közötti, úgynevezett kör-InterCity vonatok mindkét irányban csak Nyíregyházáig közlekednek, a közvetlen InterCity-vel történő továbbutazást nem tudjuk biztosítani Nyíregyházáról egyik irányban sem. A Budapest–Miskolc–Nyíregyháza vasútvonal Miskolc és Nyíregyháza közötti szakaszán is változott a menetrend, a nyíregyházi Intercity-csatlakozások és a kör-InterCity vonatok rövidebb útvonala miatt. Nyíregyházán átszállásmentes kapcsolat biztosított Budapest-Keleti–Debrecen viszonylatban a Keleti pályaudvarról 17:30-kor, illetve Debrecen–Budapest-Keleti viszonylatban a debreceni vasútállomásról 6:54-kor induló Tokaj InterCity vonatokkal.

Hirdetmény

Hirdetmény2

Hirdetmény3

 cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com