Marihuánás sörrel próbálkozik a Heineken

A gyártó ettől várja a sörfogyasztás fellendülését, annak ellenére, hogy csak néhány országban fogyaszthatják új terméküket a vásárlók – írja a hvg.hu.

Egyre rosszabb helyzetbe kerülnek a sörgyártók az Egyesült Államokban, ugyanis úgy tűnik, az emberek – és főleg a fiatalok – már nem isznak annyi sört, mint korábban. A Heineken ezért nagy dobásra szánta el magát: július végén piacra dobta a marihuánás sört. A termék hivatalos megnevezése malátás szénsavas ásványvíz, a cég szerint az italnak átlagos IPA-íze van. A Business Insider szerint a termék a Heineken egyik kaliforniai sörmárkája, a Lagunitas neve alatt fut, és 5-10 milligramm THC-t tartalmaz dobozonként.

A marihuánás sör természetesen nem mindenhol kapható, csak azokban az országokban vagy államokban, ahol szabadon, orvosi rendelvény nélkül is legálisan lehet marihuánát vásárolni és használni. Egy doboz ital 8 dollárba kerül, és egyelőre csak Kaliforniában kapható pár speciális, marihuánára szakosodott üzletben, beszámolók szerint azonban máris igen jól fogy.

 

Forrás: MTI

Fotó: index.hu

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com