Május 30-án nyitnak a budapesti strandok

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett Palatinus, Paskál, Pesterzsébeti, Csillaghegyi, Római strandok nyitására 2020. május 30-án, míg a Pünkösdfürdői strand nyitására a korábbi évek gyakorlatának megfelelően legkésőbb 2020. június 15-ig kerül sor.

A belépők árai alapvetően nem növekednek, és természetesen továbbra is lesz lehetőség gyermek, diák és nyugdíjas jegy, illetve komoly kedvezményeket nyújtó családi belépők megvásárlására.
A sorban állás elkerülése érdekében fontos változás az eddig megszokottakhoz képest, hogy a belépők kizárólag online felületünkön kerülhetnek megvásárlására, mely a 2020. május 25-én megújuló www.budapestgyogyfurdoi.hu honlapunkon lesz elérhető. A fürdők területén pedig kizárólag bank- vagy feltöltőkártyával lehet fizetni.

A jövőben új szabályok is életbe lépnek mind a látogatók, mind a munkavállalók érdekében. Fontos változás, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ rendelete korlátozza a fürdők egyidejű befogadóképességét, amely a korábbi évek gyakorlatához képest kevesebb egyidejű bent tartózkodást tesz lehetővé. A szabad férőhelyek száma – a parkolókhoz hasonlóan – mind a bejáratnál, mind a strandok honlapján feltüntetésre kerül.

A helyzetre való tekintettel módosul a házirend is. Számos előírást (papucs használata, medencék használata előtti zuhanyzás) a házirend már korábban is rögzített. Most ezek fokozott betartására nyomatékosan felhívjuk a látogatók figyelmét. Papucs nélkül nem engedjük be a látogatóinkat a strand területére!
A pénztárak előtt és a büféknél kötelező a védőtávolság betartása, melyet felfestett pontok segítenek.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com