Magyarország nyerte a trieszti olimpiai kvalifikációs tornát.

Nem volt tét nélküli az olimpiai kvalifikációs torna döntője, noha mindkét csapat kijutott már Tokióba, a presztízs mellett számíthat a helyezés az olimpiai csoportbeosztás sorsolásánál. A hollandok ötször egyenlítettek, de vezetniük egyszer sem sikerült – szép győzelemmel zártuk a trieszti női kvalifikációs tornát.

BÍRÓ ATTILA szövetségi kapitány a vlv-nek:
– Úgy gondolom, a mai meccs bebizonyította, hogy a felkészülésünk hibátlan volt. A tegnapi ünneplés után mindkét csapat, a holland és a magyar válogatott is kitett magáért. Elég komolyan megünnepeltük a kijutást az olimpiára és ezután, úgy gondolom, erőnlétben sikerült felülmúlni a hollandokat. Mindenképpen örülök ennek.

VÁLYI VANDA a vlv-nek:
– Abszolút örömvízilabda volt, két felszadult csapat mérkőzése, ennek ellenére egyik csapat sem dobta be a törülközőt, méltó ellenfelei voltunk egymásnak.
Ugyanúgy zajlott ez a meccs, mint bármelyik döntő, ebből adódóan szerintem nagyon élvezhető volt, ezt talán akár a hollandok nevében is mondhatom. Én is élveztem, a csapat is és örülök, hogy ezen a találkozón is mi domináltunk. Ennek így presztízsértéke volt, nyomot hagyhattunk bennük a jövőre nézve. Arra emlékezhetnek, hogy mi azért jobbak vagyunk náluk pár góllal és csapatként is.

Forrás: VLV.hu
Kép: Facebook.com/vlvhucool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com