Magyar Nemzet: huszonkettedik alkalommal értékel a miniszterelnök

Orbán Viktor vasárnap tartja idei évértékelőjét, amelyen várhatóan a kormány klímavédelmi akciótervének részleteiről és a nemzeti konzultációról is beszél – írja szombati számában a Magyar Nemzet.

     A lap úgy tudja, az európai ügyek mellett az új nemzeti konzultáció témáit, valamint a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének részleteit is ismertetni fogja Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjében, a Várkert Bazárban.
A cikkben felidézik, hogy a miniszterelnök először első kormányzása idején, 1999-ben tartott évértékelő beszédet a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. Az évek során olyan ambiciózus célkitűzések is reálissá váltak, mint a szegénység felszámolása vagy a nagycsaládok lakásvásárlásának milliós összegekkel történő támogatása.
Orbán Viktor 2003-ban ellenzékből is értékelte az ország ügyeit, ekkor hirdette meg az “egy az ország, egy a zászló” jelszót. Újfent miniszterelnökként 2010-et az összefogás, 2011-et pedig a megújulás esztendejének nevezte évértékelőjében, és ismertette ötéves tervét. Öt évvel később a miniszterelnök a kontinens jövőjét befolyásoló migrációs nyomást helyezte 2015-ös évértékelője középpontjába, az elmúlt két esztendőben pedig a keresztény értékek, köztük a családok átfogó támogatására került a legnagyobb hangsúly – idézte fel a Magyar Nemzet.

 

 

 

Forrás, fotó: MTI

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com