László Boldizsár a nagy visszatérésre, Jeszenszky Zsolt a Pesti TV-re készül

László Boldizsár napra pontosan nyolc hónap után térhet vissza az Erkel Színházba. A Boldi50 előadói est után a Cotton Club Singers jubileumi koncertjére készül. Hogy a szeptember 6-ai Negyedszázon a zenekar teljes létszámában lép-e fel, választ kaphatunk tőle. Ahogy arra is, László Boldizsárt igazán megihlette a pandémia, hiszen ontotta magából a slágereket. Éger László jóvoltából két Pavarotti világsikert is feldolgozott, a legutóbbit, a Durva viccet Topyval, azaz Faragó András színművésszel. A Simándi-díjas tenor arról is beszél a vasárnapi adásban, mikor és milyen szerepekkel térhet vissza az operaházak színpadjára.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától az ország leghíresebb és talán egyetlen politikai hobbistája lesz a vendég. Jeszenszky Zsolt nemesi múlttal bíró, politikusi családba születve inkább a rockzenét, a műsorvezetést és műsorkészítést választotta. Így édesapja, Jeszenszky Géza és unokanagybátyja, Antall József örökségét legfeljebb politikai hobbistaként viszi tovább. Hogy mit is jelent pontosan ez a tisztség, arról is beszél. Jeszenszky Zsolt az influencer létről, a közösségi média hatalmáról is mesél. Sőt, elsők között számol be az ősszel induló Pesti TV-ről, amelyet kreatív igazgatóként jegyez majd.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Lukin Ágnessel készült beszélgetés lesz újra hallható. A világhírű író, Molnár Ferenc dédunokájaként, zeneművész szülők gyermekeként kikövezett út vezethetett volna a színházakba. Lukin Ágnes mégis a nagybátyját, a Kossuth-díjas Horváth Ádámot követve a televíziózást választotta. Így a színház mellett a legnagyobb koncerteket, zenei produkciókat is ő rendezhette. A nívódíjas tévés rendező beszél legendás műsorairól, így az Élesben, a Múzsa és a Szatellit is szóba kerül. Külön fejezetet érdemel a Napkelte, amelynek alapító főrendezője. Hogy mennyire nehéz Molnár Ferenc örökségét kezelni, illetve miért is ő kapta és őrzi féltett kincsként Hofi Géza egyik utolsó bókját, egyben autogramját, azt is megtudhatjuk a vasárnapi adásból.

2020. augusztus 2-án 21-24 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en László Boldizsárral, Jeszenszky Zsolttal, Lukin Ágnessel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com