Kovács Lázár séf a Kométa szakértője aki igen fiatalon eldöntötte, hogy szakács lesz, hiszen még vidéki nagymamája menüjén szocializálódott, ami azt jelenti, hogy az alapanyagok nagy része is házilag készült. Nagyot fordult azóta a világ és persze az életmód is más, bár nagyija rántott húsa még mindig verhetetlen, otthon már kicsit másképp főznek.
Ám az is kiderül, hogy a család heti ellátása a tudatos tervezéssel kezdődik. Lázár szerint előre ki kell találni, mikor mit főzünk, készítünk, eszünk. Ezután jön a célirányos és gondos kiválasztása és bevásárlása az összetevőknek. Ha ezt elmulasztjuk akkor ételügyben osztályrészünk a fejetlenség és stressz, na meg a napi kálvária, hogy honnan, mit? Azonban ha ma este résen vagyunk eltalálhat egy-két jó fogás és tanács, na meg a háromgyerekes apuka tippjei. 10-kor kezdünk!
A Sláger Arcok a Sláger FM esti portréműsora, melyben hétköznapi és ismert emberek sorsát, gondolkodását és motivációit ismerhetjük meg kicsit jobban.