A kiváló minőség legújabb bizonyítéka: az Audi első és második helyen áll az Auto Bild tartóstesztjén

2017 tavasza óta – amikor az A3 Sportback g-tron megszerezte az első helyet – az Audi az Auto Bild magazin tartóstesztjének élén áll. Csakúgy, mint az első helyet, a második pozíciót is egy Audi modell szerezte meg, a siker ezúttal az A4 Avant 2.0 TFSI nevéhez fűződik. „Nagyon büszkék vagyunk erre a többszörös sikerre.” – nyilatkozta Michael Neumayer, az Audi minőségbiztosítási vezetője. „Ez ismét igazolja állításunkat, hogy minőség tekintetében is élen járunk a prémium márkák között. Az Auto Bild olvasói is hasonlóan vélekednek, hiszen egy évvel ezelőtt az „Összes kategória legjobb márkája” szavazáson az Audi márkát választották a minőség kategória legjobbjának.”

  • Az A4 Avant 2.0 TFSI probléma nélkül teljesítette a 100 000 kilométeres tesztet, kitűnő teljesítményével pedig 1-es minősítést szerzett
  • Az Audi az első és a második helyen áll az Auto Bild magazin megbízhatósági tesztjén: 1+ minősítésével csupán az A3 Sportback g-tron kapott magasabb osztályzatot az A4 Avant modellnél
  • Michael Neumayer, az Audi minőségbiztosítási vezetője: „Ez ismét igazolja állításunkat, hogy minőség tekintetében élen járunk a prémium márkák között.”

Az Auto Bild tartóstesztjén 100 000 kilométernyi távolságot kell teljesíteni minden modellnek, majd a teszt zárásaként egy független szakértő szétszereli és megvizsgálja az adott autót. Az autó megbízhatósága és a szerkesztőknek a hétköznapi használat során szerzett benyomásai és tapasztalatai szintén az értékelés részét képezték. Az Auto Bild szerkesztői 1986. óta végeznek megbízhatósági teszteket, a teszt lebonyolítási menetét pedig 2014-ben dolgozták át. Azóta pedig egyetlen márkának sem sikerült két modellel egy időben elfoglalni az első és a második helyet.

Az A4 Avant 2.0 TFSI a legcsekélyebb meghibásodás nélkül teljesítette a 100 000 kilométeres távot és 1-es minősítésével közvetlenül az Audi A3 Sportback g-tron mögött áll. A kompakt modell – amelyet a fenntarthatóan előállítható Audi e-gas hajt – 2017 tavaszán nulla meghibásodással, kiemelkedő eredménnyel zárta az Auto Bild megbízhatósági tesztjét. Mostanáig pedig ő az első és egyetlen modell, amely az Auto Bild tesztjén 1+ minősítést tudott szerezni.

Dynamic photo,
Colour: Tango Red

 

 

Forrás, fotó: Porsche Hungária

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com