Két hónap múlva veszi kezdetét a magyar-amerikai futball bajnokság

2018. március 24-én a Fehérvár Enthroners-Budapest Wolves mérkőzéssel kezdetét veszik a magyar amerikai futball bajnokság kiemelt osztályának küzdelmei.

Magyar Amerikai Futball Szövetség Versenybizottsága január elején elkészítette a tavasszal induló, 2018-es amerikai futball bajnokság versenynaptárát.

A hazánkban is egyre népszerűbb sportban az idei szezonban is három osztályban zajlanak majd a küzdelmek. A kiemelt osztályban idén ismét ott találjuk a tavalyi év Divízió II.-es bajnokát, a Nyíregyháza Tigers csapatát, továbbá a Divízió I. első két helyezettjét a Fehérvár Enthroners és a Budapest Eagles gárdáit, így idén három újonc szerepel majd a kiemelt bajnokságban.

A tavalyi évhez hasonlóan a HFL küzdelmeit az idei évben is a DIGI Sport képernyőjén követhetik figyelemmel a sportág rajongói, miután a sportcsatorna az alapszakaszból fordulónként két mérkőzést, továbbá a két elődöntőt és a döntőt is élőben adja majd. Ezen felül természetesen a bajnokság hátterét bemutató magazin, az ELSŐ ÉS 10 is kéthetente jelentkezik.

A csapatok többsége már megkezdte a felkészülést a szezonra, a játékoskeretek azonban folyamatosan alakulnak. Az viszont már most biztos, hogy a kiemelt osztályban az amerikai NCAA élvonalában játszó játékos is pályára lép majd a magyar bajnokságban.
Izgalmakban tehát idén sem lesz hiány!

Forrás: Magyar Amerikai Futball Szövetségcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com