Karbantartás miatt két hétvégén is pótlóbusz viszi az utasokat a csepeli HÉV vonalán

Karbantartás miatt pótlóbusz jár a H7-es HÉV helyett a Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között szombattól hétfőig, valamint jövő héten péntektől vasárnapig – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel csütörtökön. 

    Mint írták, a július 6-7-i és 13-14-i hétvégén (azaz szombaton és vasárnap) a HÉV közlekedése a teljes vonalon szünetel, helyette H7-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik Csepel, Szent Imre tér és a Boráros tér között. A pótlóbuszra Csepel, Szent Imre téren a 179-es autóbusz végállomásán, a Boráros téren az 54-es és az 55-ös autóbusz végállomásán lehet felszállni. Az érintett két hétvégén a Boráros téren a 23E autóbusz a 23-as, az 54-es és az 55-ös autóbusz pedig a 23E végállomásáról indul.
Július 8-án (hétfőn) és 12-én (pénteken) szintén a teljes vonalon szünetel a H7-es HÉV közlekedése. A Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között a hétköznap reggeli csúcsidőszakban, 6 órától 9 óráig H7E jelzéssel gyorsjárati autóbusz közlekedik, amely csak a Közvágóhíd H, a Szabadkikötő H, illetve a belváros felé a Szent Imre tér H megállóhelyen áll meg.
A reggeli csúcsidőszakon kívül, üzemkezdettől 6 óráig, majd 9 órától üzemzárásig a hétvégi forgalmi renddel megegyező módon a H7-es pótlóbusszal lehet utazni. Ezeken a napokon a Boráros téren az 54-es és az 55-ös autóbusz a Soroksári út Duna felőli oldalán, a 15-ös és a 115-ös autóbusz megállóhelye előtt kijelölt ideiglenes végállomásról indul.
A Szent Imre tér és Csepel HÉV-végállomás között a 38-as buszcsalád járataival, továbbá a 35-ös, a 36-os, a 71-es, a 148-as, a 151-es, a 152-es vagy a 159-es autóbusszal lehet utazni, amelyeken a pótlóbuszon kezelt jegyek ezen a szakaszon érvényesek. A 38-as autóbuszcsalád egyes kora reggeli és késő esti indulási időpontjai módosulnak a pótlóbuszhoz csatlakozás biztosítása érdekében – közölte a BKK.

 

 

Forrás: MTI

Fotó: BKKcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com