Karácsonyi témájú új Banksy-graffiti jelent meg Birimghamban

Karácsonyi témájú új graffitit festett egy birminghami téglakerítésre Banksy. A nyilvánosság előtt nem mutatkozó művész hétfőn Instagramján mutatta be követőinek az új alkotást, amely a hajléktalansággal foglalkozik.


(fotó: mirror.co.uk)

A művész festékszóróval két fehér rénszarvast festett egy téglafalra, amelyek az ég felé száguldanak, és istrángjuk mintha a téglafal előtt álló padot húzná szánkó helyett.

A Banksy Instagram-oldalán posztolt videón Ryan, egy hajléktalan férfi fekszik a padon. “Isten áldja Birminghamet. A 20 perces felvétel alatt, amíg Ryant filmeztük, az arra járók forró italt, két szelet csokoládét és egy öngyújtót vittek neki, anélkül, hogy bármit is kért volna” – írta a videó mellé a művész. (https://www.instagram.com/p/B52l1NkHa71/)

Az Instagram-bejegyzés megjelenését követően alig fél nap alatt mintegy 2,5 millióan nézték meg. Bár elkerítették az alkotást, hogy megvédjék, valakinek mégis sikerült átugrania a kordont, és festékszóróval piros orrot festett a rénszarvasoknak – olvasható a BBC hírportálján.

Forrás: MTI.hu
Fotó: mirror.co.ukcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com