Így vezeti a Sláger Reggelt az otthonából Jáksó László

A műsorvezető komolyan veszi az önkéntes otthoni karantént. Azonban a munkát ilyenkor sem hagyja hátra, otthonából vezeti a reggeli műsort, minden hétköznap, élőben.

A kialakult járványügyi helyzet miatt otthonról végzik a munkát a 95.8 Sláger FM munkatársai, műsorvezetői. Így Jáksó László is minden hétköznap otthoni stúdiójából vezeti a Sláger Reggelt. „Eleve megvolt minden berendezésem az itthoni műsorvezetéshez. Gyerekkorom óta érdekel a technika, félig műszerész vagyok és programozó is, sokkal inkább, mint műsorvezető. Van egy stúdióm itthon, réges-régen veszek fel itthon műsorrészleteket, szignálokat. Sokat voltam technikus, ez mind nem okoz gondot. Most élőzöm is itthonról, a benti telefont az itteni készülékre irányították a kollégák” – mondta Jáksó László, aki új szignált is készített az otthoni műsorvezetéshez. „Külön szignálokat csináltam ehhez a témához, átneveztem a műsort ’Sláger Reggel – otthonról’-ra. A hallgatók pedig telefonon találgatják, hogy mennyire öltözöm ehhez lazán” – mondta el a műsorvezető, aki humora megőrzése mellett komolyan veszi a járványügyi helyzetet. Így adásról adásra foglalkozik a témával.

„Ez a helyzet most uralja a médiát, a közbeszédet. És uralnia is kell, mert látom, hogy még mindig sokan nem fogják fel, mi ez. Mennek fodrászhoz, műkörmöshöz, gyógyszertárat ránctalanító krémért keresnek fel – én ezt nem értem. Annyira világos, mit kell tennünk. Otthon kell maradnunk. Erről beszélgetek, hol pszichológussal, aki tanácsot ad arra, hogyan gondolkodjunk minderről, hol sportedzővel, aki online segít bárkinek edzeni, de lesznek még egyéb tanácsok és ötletek is. A hallgatók hívásai most is nagyon érdekelnek – hogy ki, mit gondol erről az egészről, hogy mit tesz és mit nem tesz meg… és hogy miért viselkedik úgy, ahogy viselkedik. A pénz nem írhatja felül az egészséget. Nem hiszem, hogy annyira rossz emberek lennénk, hogy a bevételkiesés rosszabbnak tűnne, mint a rokonaink megfertőzése. És mégis – mintha mégis ilyen emberekkel lenne tele ez az ország. Ezt szeretném végre megérteni” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetője, Jáksó László.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com