Hírességek a Bon-Bon legújabb klipjében!

Szeptember 26-án jelent meg a magyar zeneipar egyik legismertebb duója, a Bon-Bon legújabb dala. A zenekar rajongóinak nagy örömére a számmal együtt rögtön érkezik a klip is, méghozzá nem is akárhogyan.

A videóban a magyar média ismert alakjai vállaltak kisebb-nagyobb szerepeket. Főszerepben Pindroch Csabát láthatjuk, de feltűnik mellette Gesztesi Károly, Gubás Gabriella, Kautzky Armand, Szorcsik Viktória, és még sokan mások is.

A Valami Amerika betétdalával elhíresült zenekar más újdonsággal is készül: hat év várakozás után idén októberben jelenik meg legfrissebb nagy lemezük, ami a Bé oldal címet fogja viselni.

A márciusban bemutatott, és nagy sikernek örvendő Szárnyak a szívemen című dalukon kívül 11 magyar és 2 angol nyelvű újdonság szerepel majd az albumon. A megszokott pörgős, bulizós számok mellett az új lemezen a Bon-Bon az érzelmesebb oldalát is megmutatja.

Szolnoki Péter jellegzetes énekhangján ezúttal friss, modern dallamok szólalnak meg, ami tökéletesen megmutatja, hogy az együttes még huszonkét év után is meg tud újulni.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com