Hazai énekesek otthonába látogat el a Sláger FM

“Maradj otthon” címen videó sorozatot indított útjára a Sláger FM, amelyben a hazai zenei élet képviselőit – valamint a Sláger FM műsorvezetőit – otthoni önkéntes karanténjukból szólaltatják meg, videó interjú keretében.

Naponta újabb és újabb videóinterjúval jelentkezik a 95.8 Sláger FM, amely saját csatornát indított a legnagyobb videómegosztó oldalon, “Maradj otthon” elnevezéssel. A videó interjúkban – melyet Pordán Petra műsorvezető készít – a hazai zenei élet képviselőit szólaltatják meg otthoni önkéntes karanténjukból. A rádió ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt – aki csak teheti – maradjon otthon, így lassítva a járvány terjedését.

„Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kialakult járványügyi helyzetben továbbra is változatlan formában és színvonalon biztosítsuk a legnagyobb slágereket hallgatóink számára. Elérhetőségeink – telefon, Viber, Facebook, Instagram – változatlanul élnek, ahogy weboldalunk és applikációnk is. Emellett tovább növeltük videós tartalmaink, melyek a rádió Youtube csatornáján érhetőek el. Itt indítottuk el Maradj otthon csatornánk, ahol a hazai zenei élet előadóit, képviselőit szólaltatjuk meg, otthonaikban, videó interjú formájában. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, melyet az előadók, zenészek jelentős része is követ” – mondta Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója.

A “Maradj otthon” beszélgetései a https://www.youtube.com/playlist?list=PLe_MMvd-_zmUn79NBVWpg-wv6PMkxgcIG linkre kattintva érhetőek el.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com