Hasmutogatásáról elhíresült Hadházy Ákos zavarta meg Orbán Viktor parlamenti felszólalását

Megzavarta a miniszterelnök parlamenti felszólalását Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján.


(Az MTA székházában bemutatott hasmutogatásáról elhíresült, LMP-ből kizárt politikus, most obszcén táblák mutogatásával zavarta a parlamenti felszólalásokat. Fotó: MTI.hu)

Orbán Viktor a pulpituson beszélt, amikor Hadházy Ákos táblákat tartott elé. Azokon a többi között olyan üzenetek voltak olvashatók, mint stop propaganda, stop korrupció. Kövér László házelnök rendreutasította a képviselőt; a kormányfő folytatta a beszédét, majd megpróbálta kivenni az egyik táblát a képviselő kezéből, ez azonban nem sikerült.


(Fotó: MTI)

Az Országgyűlés elnöke ezt követően azt mondta, ezen a pulpituson egy több mint 100 éves golyónyom árulkodik az ellenzéki felelőtlenségről, ostobaságról, hazafiatlanságról. Ezt még a kommunisták sem tüntették el, mert ők is érezték valahol, hogy ennek van jelentősége – tette hozzá. Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy a választási vereségből ne azt a következtetést vonják le, hogy ugyanaz “az agresszív háborús politika” a célravezető, amit idáig folytattak.


(Hadházy decemberi földön fetrengése. Fotó: Youtube)

Arra kérte az ellenzéki képviselőket, tartsák be a házszabályt, “ne csináljanak cirkuszt a parlamentből”. Kövér László azt is kérte, hogy aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért. Ezt követően Orbán Viktor folytatta beszédét, fideszes képviselők pedig egy nemzeti zászlóval előbb eltakarták, majd kivették a pulpitus előtt álló ellenzéki képviselő kezéből a tábláit.


(Hadházy elhíresült MTA-s kirohanása.)cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com