Harry Styles új videóklippel lepte meg rajongóit

A lemez már megjelenése hetében a slágerlisták élére tört, és történelmet írt azzal, hogy a Billboard 200 lista első helyén nyitott, több mint 478.000 eladott albummal, amellyel a valaha volt legnagyobb eladást produkálta mint brit származású szólóművész azóta hogy a Nielsen 1991-ben elkezdte mérni az eladásokat, azóta pedig több országban az igen rangos platina státuszt érdemelte ki. Harry albuma az eladásokat tekintve az év harmadik legjobban nyitó lemeze lett, továbbá négy éve nem volt ilyen sikeres popzenei album férfi előadó kategóriában.

A fantasztikus siker az Egyesült Államokhoz hasonlóan a világ többi részén is megállíthatatlanul folytatódott, az album az eladási listák élére került több mint 20 országban, többek között Kanadában, Ausztráliában, Írországban, Új-Zélandon, Mexikóban, Hollandiában, Svédországban, Brazíliában illetve Délkelet-Ázsiában.
Harry lett továbbá az első olyan brit származású férfi szólóművész, akinek mindkét albuma az első helyen debütált az Egyesült Államokban.

Az album megjelenését egy fantasztikus hangulatú lemezbemutató turné követte, amely 2021-ben Európában folytatódik.

Az album második kislemeze, a tavalyi év végén megjelent Adore You” jelenleg a rádiós slágerlisták első helyén áll az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Ausztráliában, illetve TOP 10-es sláger többek között Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Dániában, Németországban, Írországban, Mexikóban és Hollandiában.

Májusban Harry Styles a Watermelon Sugar” című sláger videójával lepte meg a világot, melynek megjelenésére sokan vártak . A Fine Line album egyik, rajongók által leginkább szeretett dala, végre kislemezként is megjelenik, melynek nyári hangulatú videóklipje tökéletesen adja vissza a Watermelon Sugar” által sugárzott pozitív életérzést. A hivatalos videóklip forgatása a festői szépségű Malibun zajlott, rendezői pedig a méltán híres Bradley & Pablo páros.

 

Forrás: Sony Music
Kép: Sony Musiccool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com