Három megyében is bővült a rendőrségi gépjárműpark

A napokban, három megyében, összesen 179 új gépjárművel bővült a rendőrség gépparkja. A skodákból, mercedesekből, volkswagenekből, és suzukikból álló flottából, Jász-Nagykun-Szolnok 63 darabot, Győr-Moson-Sopron Megye 60 darabot, míg a Veszprém Megyei rendőrfőkapitányság,  56 darabot vehetett át!

 

A rendőrség kiemelte, hogy  munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül. Így az új gépjárművek rendszerbe állásával ezekben a megyékben a járműpark átlagos életkora átlagosan 7 évről 4 évre csökkent.

A gépjárművek szállítói öt évig vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.

 

Forrás: police.hu
Fotók: police.hucool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com