Halimádók konyhája: Lecsós harcsa

Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítési idő: 20 perc

– 80 dkg filézett harcsa, ami lehet afrikai is
– 15 dkg füstölt szalonna
– 3 fej     vöröshagyma
– 4 db paradicsom
– 8 db paprika
– tejföl
– só
– bors
– pirospaprika
– liszt

Elkészítés:

A harcsát sütés előtt besózzuk, a lisztben meghempergetjük, és az apróra vágott, és kisütött szalonna zsírjában kisütjük! Készítünk egy lecsós alapot! A szalonna zsírjához visszatesszük a szalonnát, majd hozzá adjuk a hagymát, és üvegesre sütjük! Belevágjuk a paprikát, majd a paradicsomot, és puhára pároljuk. Ízlés szerint pirospaprikát, sót, és őrölt borsot adunk hozzá!

A tányérra kiszedjük a lecsót, és a megsült harcsaszeleteket a lecsós alapra helyezzük, tejföllel meglocsoljuk!

Könnyű fehérbort szolgálunk fel hozzá!



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com