Ezért szorul össze a szíve karácsonykor Kökény Attilának

Az énekes nemcsak a Mikulás-napot, de a karácsonyt is családja körében ünnepli. Azonban az utóbbinál egy kicsit mindig összeszorul a szíve.

Bár Kökény Attila még alig van túl a negyedik ikszen, gyermekei már szinte felnőttek. Azonban az énekes így is örömmel vesz részt a Mikulás-naphoz köthető ünneplésben, hiszen a rokonságban akadnak még kisebb gyerekek, akiket szívesen lep meg ezen a napon is. “Bár az én gyerekeim már nagyok, így otthon nem szoktunk nagy feneket keríteni a Mikulás-napnak, de családi körben ünnepelünk ilyenkor is. Ilyenkor is összegyűlik a család, hiszen sok két-három éves gyerek van a tágabb rokonságban. Őket mindig meglepjük ezen a napon” – mondta Kökény Attila a 103.9 Sláger FM adománygyűjtő napján.

Bár év végén is egymást érik a fellépései, az énekes már nagyon várja az ünnepi időszakot. Igaz egy kicsit mindig fáj ilyenkor a szíve. “Szenteste mindig együtt vagyunk, a feleségem főz, a lányom segít neki, nagyon szeretem, hogy ilyenkor együtt van az egész család. Bár mindig fájó szívvel emlékezek vissza a gyerekkori karácsonyaimra, amikor édesapám is velünk volt. Nagyon szép emlék számomra mindegyik. Egy kicsit ő is ott van velem szenteste, a lelkemben” – mondta elérzékenyülten Kökény Attila.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com