Ezért adta vissza színházi szerepei egy részét Földes Eszter

A színésznő élete egyik legzsúfoltabb időszakát éli, rendez, napi sorozatban és színházban is játszik, emellett pedig édesanya. A színésznő a túlterheltség elkerülése végett döntött úgy, hogy néhány színházi szerepét visszaadja. Döntésében férje, Lovasi András is támogatta.

Földes Eszter életében szinte minden perc és másodperc be van osztva, hiszen a színésznő nemcsak a színházban, de a filmvásznon is feltűnik. Sőt, a következő évadtól a Karinthy Színház művészeti tanácsadójaként a színház repertoárjának összeállításában is oroszlánrésze lesz. Mindezek mellett édesanyaként is igyekszik helytállni, ami nem könnyű ennyi teendő mellett. Földes Eszter igyekszik megtalálni az egyensúlyt.

„Az Operettben a Virágot Algenornak és a Játékszínben a PRIMADONNÁK című előadásban lévő szerepem visszaadtam. Azt éreztem, hogy nagyon sok van rajtam és le kell tennem belőle. Szakmailag bírnám, de helyt kell állnom otthon is. Másfél éves a kisfiam, szeretnék vele érdemben törődni és minőségi szinten foglalkozni vele. Nem gondoltam, hogy fogok valaha szerepet visszaadni, de muszáj volt. Nem lehet, hogy csak a munkámbanállok helyt és otthon nem. Próbálok mindig a balanszra törekedni. Ebben az egyensúlyban a férjem rengeteget segít” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Földes Eszter, aki nagyon hálás férje támogatásáért.

„Azért vállalok ennyi munkát mert úgy érzem, hogy rendelkezem azzal az energiatöbblettel, ami predesztinál arra, hogy így és ennyit tudjak dolgozni. A férjemnek oroszlánrésze van mindabban, hogy ezt a tempót tartani tudom. Elképesztő, ahogy ott áll mögöttem és támogat, fogja a kezem és annyit segít – ami azt gondolom, hogy a mai világban – példátlan helytállás” – mondta szeretetteljesen a vasárnap 20:00-tól hallható Sláger Témában Földes Eszter.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com