Értesülések szerint három új iPhone modellt hoz ki az ősszel az Apple

Belső értesülésekre támaszkodó médiajelentések szerint az idén ősszel három új iPhone modellt mutat be az Apple. Mindhárom az iPhone X megjelenését idézi majd, de az egyik nagyméretű lesz, egy másik pedig “olcsó” kivitelű.

A Bloomberg üzleti hírügynökség beszámolója szerint az Apple három új iPhone modellt mutat be az idén ősszel. Az egyik egy teljesen új, nagyméretű készülék lesz 6,5 hüvelyk képernyőátlóval. Egy másik a jelenleg kapható iPhone X következő verziója lesz. A harmadik pedig egy szintén új, de olcsóbb kivitelű modell, ami azért persze átvesz néhányat nagyobb testvérei olyan innovatív funkcióiból, mint például az arcfelismerés, de a tokja nemesacél helyett alumíniumból készül.

A 6,5 hüvelykes képernyőátlós készülék mérete nagyjából megegyezik a jelenlegi iPhone 8 Plus modellével, de a teljes felülete képernyőként szolgál majd. Az iPhone X képernyőjének az átlója 5,8 hüvelyk.

A három tervezett modellnek jelenleg már a gyártási próbái futnak a beszállítóknál a Bloomberg belső értesülésekre támaszkodó beszámolója szerint.

Egy másik forrás, a KGI Securities már januárban jelentette, hogy értesülései szerint az Apple három új készüléket készül bemutatni. Az iPhone X következő verziója mellett egy nagyméretűt és egy olcsót 6,1 hüvelykes képernyőátlóval, OLED helyett LCD kijelzővel.

Az Apple a hagyományos behelyezhető SIM-kártya helyett szoftveres SIM-kártyával szeretné ellátni az új készülékeket, ennek a megoldásnak azonban a mobilszolgáltatók egy része még ellenáll. A “nagy” iPhone viszont egyes régiókban két SIM-kártya hellyel lesz kapható.

Az Apple szokásához híven nem kommentálta a készülékterveiről megjelent értesüléseket.

 

Forrás: MTI

Fotó: pexels.com

 cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com