Élő adásban fiatalodott meg Abaházi Csaba

Egy friss kutatás szerint ma már az urak is legalább annyit törődnek külsejükkel, mint a hölgyek, még ha nem is vallják be. A téma kapcsán kiderült, hogy a Sláger Reggel műsorvezetője Abaházi Csaba szívesen visszaforgatná az időkerekét és éveket is fiatalodna.

Szerencséjére a téma szakértője: Dr. Hegedűs Beáta esztétikai orvos egy speciális kezeléssel élő adásban kezelésbe vette a rocker apuka arcát.

Abaházi Csaba az elmúlt években nagyon sokat fogyott, ez az arcán is észrevehető. A Sing-Sing egykori énekese bevallotta, zavarja, hogy hiába él egészségesebben és érzi jobban magát a bőrében, az arca nagyon megsínylette a változásokat.

Dr. Hegedűs Bea esztétikai orvos a Sláger Reggelben elárulta, orvosesztétika bár nem gyógyítás, mégis azért tesz, hogy jobban érezhessük magukat a bőrünkben, ám itt is kiemelten fontos a tudatosság, ugyanis számtalan túltöltött száj, vagy mozdulatlanságba meredt arc vagy csodálkozó homlok jön velünk szembe, ami minden csak nem természetes és nem fiatalos. Ám ha a szakembert értő figyelemmel végig hallgatjuk, kiderül mikor és mit érdemes tenni szépségünk és frissességünk megőrzése érdekében.

Csabi arca egy kollagén indukciós eljárással fiatalodott meg, úgynevezett Aqua Gold Touch Up kezelést kapott, ami az egyik legjobb és legismertebb fiatalító kezelés mostanában. A doktornő egy speciális nyomdaszerű tűvel kollagént vitt Csabi arcába, aminek az eredménye azonnal látszott ,de legszebben 1-2 hét múlva érvényesül majd.

 

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com