Elmondtuk, hogy kávézz helyesen!

Ma újra kinyitott Növényi professzor rendelője, ahol Tamás levelével foglalkozott Norbi, aki nem tudja eldönteni, hogy egészséges-e a kávézás, ugyanis naponta többet is megiszik, amiért a kollégái sokat piszkálják, ő viszont azt olvasta, hogy nincs ezzel semmi gond.

A hallgatói visszajelzésekből az derült ki, hogy napi 4-5 kávé az átlag, ám a professzor szerint ez még annyira nem vészes.

Norbi elmondta, hogy a javasolt kávéfogyasztási mennyiséget és gyakoriságot számtalan tényező befolyásolja, a legideálisabb az, ha figyelembe vesszük az életkorunkat, a pillanatnyi fizikai, szellemi állapotunkat és a napszakot. Hazai ajánlások szerint a napi három csésze kávé a kiegyensúlyozott étrend része lehet. Akiknek magasabb a vérnyomása, azok számára a cikóriatartalmú kávék lehetnek ideálisak, melyekben kevesebb a koffein. Egy fiatal, élénk szervezet egy késő esti kávézás után nehezen aludhat el, érdemes tehát ebben az esetben is ezt választania, így megtalálhatja az egyensúlyt a dinamikus és a pihentető pillanatok között.

Ezután mi is főztünk egy jó kávét, amit meg is mutattunk, és itt Te is visszanézheted!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com