Elkezdődött a jegyárusítás a Libegők éjszakája budapesti helyszínére

A BKV és a BKK idén is csatlakozik a Libegők éjszakája országos rendezvényeihez. Ezen a napon – Lillafüred, Mátraszentistván, Sátoraljaújhely, Mátra-Sástó és Eplény mellett – a Zugligeti libegő is meghosszabbított, éjszakába nyúló nyitva tartással várja  a vendégeket!  

Töltsön el egy kellemes estét Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködve!

A budapesti rendezvény külön erre az alkalomra szóló, 2000 Ft-os jeggyel lesz látogatható! A jegyek kizárólag elővételben, július 3-tól vásárolhatók meg a készlet erejéig, a Zugligeti Libegő völgyállomásán, egy külön erre a célra kialakított pénztárnál. Nyitva tartási ideje: naponta 10:00-tól 19:00-ig. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre – ha biztosan szeretne részt venni az eseményen, váltsa meg jegyét elővételben!

 

Megközelítés:

A Libegő völgyállomása (Zugliget) a Nyugati pályaudvartól közlekedő 291-es autóbusszal, illetve a Széll Kálmán térről óránként induló R158-as retró járattal érhető el. Az R158-as retró autóbusz 18 óráig a megszokott menetrendje szerint óránként, azt követően pedig a rendezvény végéig sűrűbb követéssel, 12-20 percenként fogja szállítani az érdeklődőket. Zugligetből az utolsó járat 2:30-kor indul vissza a Széll Kálmán térre.

A fentiek mellett a rendezvény napján 18:00 órától folyamatosan ingyenes különjárati autóbuszok indulnak a helyszínre a Clark Ádám térről.

 

Időpont:

Július 20., szombat, 19.00 és éjjel 01.00 óra között (00.30-ig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni).

Honlapunkon további hasznos információkkal szolgálunk a jegytulajdonosoknak, érdemes tájékozódni: Fontos tudnivalók

Az országos rendezvény más helyszíneiről a II. Libegők Éjszakája – 2019 Facebook-eseményre kattintva tájékozódhat.

A Zugliget és a János-hegyi kilátó között közlekedő személyszállító drótkötélpálya névpályázaton nyerte el egyedi nevét, a Libegő-t. Működésének 49 éve alatt igazi turisztikai látványossággá vált. Várjuk az érdeklődőket egy felejthetetlen esti-éjszakai Libegőzésre Budapesten!

 

 

 

Forrás, fotó: BKV Zrt.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com