Elbúcsúzott egymástól Zlatan Ibrahimovic és a Los Angeles Galaxy

Zlatan Ibrahimovic és a Los Angeles Galaxy hivatalosan is elbúcsúzott egymástól, a svéd labdarúgó két év után hagyja el az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő egyesületet.

A 38 éves támadó közösségi oldalán a rá jellemző stílusban fogalmazta meg gondolatait a búcsúról. “Jöttem, láttam, hódítottam. Zlatant akartátok, és én Zlatant adtam nektek. Nagyon szívesen. A történet azonban folytatódik… És most menjetek vissza baseballt nézni” – üzente a svéd, akinek a szezon végén lejárt a szerződése, távozásáról már eddig is kész tényként nyilatkozott.

Néhány héttel ezelőtt egy interjúban azt mondta: “ha nem maradok itt, senki nem emlékszik majd arra, mi is az az MLS”. A klub közleményében kifejtette: Ibrahimovic munkához való hozzáállása és szenvedélye rendkívül pozitív hatást gyakorolt a labdarúgásra nemcsak Los Angelesben, hanem az egész észak-amerikai térségben.

Sajtóhírek szerint Ibrahimovicot foglalkoztatja a gondolat, hogy ismét Európában futballozzon, a támadó erről egyelőre konkrétumokat nem mondott, de többször tett már rá, olykor kettős értelmű célzást. Don Graber, az MLS első embere Ibrahimovic pályafutásával kapcsolatban múlt héten arról beszélt, hogy a csatár visszatér az AC Milanhoz. Ibrahimovic 2018 márciusában csatlakozott az LA Galaxyhez, amelyben 52 MLS-találkozón 56 gólt szerzett.

Forrás: MTI.hu
Fotó: LA Galaxycool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com