Donald Trump elnök gratulált a sportélet újraindításához

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke gratulált a sportélet újraindításáért a UFC-nek, a kevert harcművészet (MMA) legrangosabb szervezetének.

    A Jacksonville-ben rendezett szombat esti visszatérő gálán bejátszották Trump korábban rögzített köszöntőjét, amelyből ismét kiderült, fontosnak tartja a sportesemények újrakezdését. Az elnök úgy fogalmazott, a távolságtartás és az összes többi szabály betartása mellett szükség van a sportra, majd gratulált Dana White UFC-elnöknek és szervezetének.
A zárt kapuk mögött rendezett gála az első MMA-esemény volt az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány miatti csaknem kéthónapos kényszerszünet után. Az eseményre New Yorkban került volna sor április 18-án.
Néhány órával a kezdés előtt az egyik harcos, a brazil Ronaldo “Jacare” Souza, valamint két segítője is pozitív koronavírus-tesztet produkált, így a Uriah Hall elleni mérkőzése elmaradt.
Dana White korábban úgy fogalmazott, Donald Trump azt szeretné, hogy a visszatérő gála példaként szolgáljon a sportvilág valamennyi szereplője számára, ezért a többi összecsapást nem akarta törölni.
A gála főmérkőzésén a könnyűsúly veretlen világbajnoka, az orosz Habib Nurmagomedov helyére beugrott amerikai Justin Gaethje meglepetésre legyőzte honfitársát, Tony Fergusont, aki nyolc év után kapott ki ismét.

 

Forrás: MTI

Fotó: facebook.com/DonaldTrumpcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com