Dombóvári Vanda Gyulán segít idős embereknek a járvány idején

Március 29-én 20 órától a Dombóvári Vanda műsorvezető, és az énekesnő, Nyári Alíz lesz a Sláger Téma vendége.

A világjárvány immáron idehaza is szintet lépett, de a Sláger FM műsorvezetőinek már két hete tart az önkéntes házi karantén. Így tesz Dombóvári Vanda is, akit Gyulán, a Facebook Messenger segítségével ért utol Kalmár Tibor. Hogy műsorvezető társa egyedülálló édesanyaként miképpen éli meg a szükséges korlátozásokat, hogyan dolgozzák fel héteszendős kisfiával a körülöttünk felbolyduló világot, illetve hogyan vigyáz édesanyjára, aki a leginkább veszélyeztetettek között van, megtudhatjuk a vasárnapi adásból. Ahogy azt is, Dombóvári Vanda, mivel segít más, idős gyulai polgárokon, ezzel is gátolva a vírus terjedését. De szó esik arról, miért is tett le színészi vágyairól, helyette a tévés karriert választva, amely egy tévétornával indult, aztán egy legendás reggeli műsorral és showműsorokkal folytatódott. Napjainkban pedig Somogyi Zoltánnal vezet egy életmódmagazint, amelyről szintén beszél majd Dombóvári Vanda.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Nyári Alíz lesz a vendég. Akitől megtudhatjuk, milyen is az, amikor vérbeli zenész családba születve, szinte előbb tanul meg az ember lánya zongorázni, énekelni, mint járni vagy beszélni. Nyári Alíz mesél az X-Faktorról is, és persze az elmúlt évtizedről, a testvérével, Nyári Edittel közös két nagylemezéről, de még arról is, hogy Magyarország mellett Hollandiában is igen népszerű a Nyári család. Hogy miért, kiderül vasárnap. Ahogy az is, Nyári Alízék tervezik-e már a harmadik közös lemezt nővérével, vagy akár jöhet-e egy újabb szólósláger is. A beszélgetést még március elején rögzítették, így a kialakult koronavírus-járványról nem eshetett szó, de bízzunk benne, hogy amit eltervezett az énekesnő és testvére, minél hamarább valóra is válthatják, hiszen ez most mindannyiunk érdeke.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Lajos Tamással készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki jogásznak készült, operatőrként Balázs Béla-díjjal tüntették ki, ő mégis a producerséget választotta. Lajos Tamás nevéhez fűződnek az elmúlt évek legsikereresebb tévéfilmjei, így az első magyar Nemzetközi Emmy-díjat is kiérdemlő Örök tél vagy a legendássá vált A berni követ. Lajos Tamás a tévéfilmek után a mozit is meghódítja alkotásaival, hiszen az Apró mesék után hamarosan jön a következő nagyjátékfilmje. Hogy ez mi is lesz pontosan, illetve a Hosszú Katinkáról készülő filmje miért is lesz igazi reneszánsza a műfajnak, azt is megtudhatjuk tőle. Sőt, még azt is elárulja nekünk, van-e arra remény, hogy végre legyen magyar történelmi sorozat is a televíziókban, méghozzá a legdicsőbb korszakokat megfilmesítve!

2020. március 29-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Dombóvári Vandával, Nyári Alízzal, Lajos Tamással, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com