Dobrev Klára 20 darab maszkkal akarja megmenteni a Szent László Kórházat – Videó

A DK európai parlamenti vezéralakja a koronavírust igyekszik kihasználni a saját kampánya gyanánt. Mind ezt olyan kisstílűen végzi, hogy 20 darab szájmaszkot és pár csomag müzliszeletet sikerült vinni a Szent László Kórház valódi munkát végző stábjának.

Speciális maszkokat és védőfelszerelést viszünk a Szent László kórház dolgozóinak

Speciális maszkokat és védőfelszerelést viszünk a Szent László kórház dolgozóinak. Nem kerülhet még több kórházi dolgozó karanténba.Meg kell védenünk azokat, akik a frontvonalban küzdenek a koronavírus ellen! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Dobrev Klára – 2020. március 18., szerda

Az vírus és a mostani álságos helyzet áldozatait sikerült kampány céllal kihasználni, de ezen a nem túl szimpatikus cselekedeten túl, az is felmerülhet bennünk kérdésként, hogy a Brüsszeli politikusnő miért nem inkább otthoni karanténban van, amit előírnak azoknak, akik külföldön dolgoznak? Illetve nem-e lett volna felelősebb magatartás az embereket otthonmaradásra buzdítani, mint sem már-már megalázó csekélységű alamizsnával felkeresni egy fertőzött területet?

A veszélyhelyzet ideje alatt minden felelős vezető összefogásra, és a politikai nyerészkedés hátraszorítására buzdít, mert csak közösen, tudatos magatartzással harcolhatunk a vírus ellen.

Forrás: Közszolgálat.hu
Fotó: Facebookcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com