Csiszolóval büntette kollégáját Bárdosi Sándor

Bárdosi Sándor újabb szakmát próbálta ki, ezúttal gyógypedikűrösnek állt az egykori olimpikon. Első vendége pedig nem más, mint Növényi Norbert volt.

Kisebb káosz alakult ki a 103.9 Sláger FM stúdiójában, amikor Bárdosi Sándor gyógypedikűrösnek állt az élő adás alatt. A sportoló minden héten új szakmában próbálja ki magát és ezúttal a lábápolás ezen formájába kóstolt bele egy profi útmutatásával. Modellje Növényi Norbert volt, aki még elő sem készítette a kezelendő felületet, mikor Bárdosi tiltakozni kezdett.

“Nem akartam megfogni Norbi lábát. Az első mozzanat az volt, hogy egy speciális habbal fertőtlenítenem kellett a lábat. A habból jutott mindenhova kedvem viszont nem sok volt, hogy Norbi lábát tisztogassam. Kicsit döcögve indult a dolog” – mondta Bárdosi, aki egy speciális módját választotta Norbi lábának ápolására: sarokcsiszolóval esett neki. Növényi Norbert hangos jajjgatásban tört ki és szinte könyörgött, hogy Sanyi abbahagyja a műveletet. “Szabályszerűen féltem, amikor Sanyi nekiesett a lábamnak. Nem tudtam, hogy bármi marad-e a lábamból, komolyan aggódtam Sanyi elszántságát és a csiszológép szikráit látva” – mondta Növényi Norbert a Sláger Reggelben, aki szerencsésen túlélte Bárdosi Sándor gyógypedikűrnek nem nevezhető lábápolási technikáját.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com